Despre cărți


Biblioteca magică Disney - o minunată colecţie care reunește 8 cărți cu cele mai îndrăgite personaje Disney! Interiorul bogat ilustrat şi aventurile pline de farmec ale eroilor îi vor seduce pe micii cititori, insuflându-le dragostea pentru lectură. Colecţia conţine în exclusivitate una dintre cele mai noi producţii Disney, Vaiana!
Fiecare volum dispune de audiobook în lectura actriţei Stela Popescu.


Regatul de Gheaţă
 

Anna este hotărâtă să salveze regatul Arendelle de iarna veșnică așternută asupra lui când Elsa, sora ei, nu-și mai poate ține în frâu puterile neobișnuite cu care fusese înzestrată. Tânăra pornește în căutarea surorii ei, Crăiasa Zăpezii, singura care ar putea pune capăt acestei nenorociri. Împreună cu Kristoff, un culegător de gheață îndrăzneț, și cu Olaf, un om de zăpadă haios, Anna va avea de înfruntat o mulțime de pericole pentru a regăsi dragostea pierdută a surorii ei și a readuce soarele în Arendelle.

În căutarea lui Dory
 

Aventurează-te împreună cu Dory, peștișorul albastru, într-o călătorie palpitantă, în care pești multicolori, balene, caracatițe și vidre își unesc forțele pentru a o ajuta să-și recupereze amintirile și să-și găsească părinții.

Maşini
 

Fulger McQueen, un autovehicul destoinic, merge în viteză spre o cursă importantă, dar ajunge în Valea Radiator, unde are un accident în urma căruia distruge multe din bunurile locuitorilor. Fulger McQueen este pedepsit să facă muncă în folosul comunității. Deși ar face orice ca să scape de muncă, McQueen trebuie să învețe să-i respecte și să se împrietenească cu locuitorii din Valea Radiator.

Disney Prințese
Povești despre prietenie

Deschide această carte şi vei intra în universul magic al prinţeselor Disney! Cele trei poveşti cu Belle, Cenuşăreasa şi Ariel te vor învăţa valoarea generozităţii şi a curajului, dar mai ales valoarea prieteniei! Şi, dacă ți se întâmplă vreodată să te simți descurajată amintește-ți de poveștile printeselor și nu uita că succesul vine la cei harnici, curajoși și plini de compasiune!Clubul lui Mickey Mouse Invitaţie la picnic

Există ceva mai frumos decât timpul petrecut cu prietenii? Da, sa faci un picnic împreună cu ei! Amuză-te cu această poveste în care vei afla toate peripeţiile prin care trec Minnie, Mickey şi prietenii lor în încercarea de a organiza un picnic. În cele din urmă, întâmplarea, entuziasmul şi prietenia lor fac ca picnicul să fie unul reuşit!

Zootropolis
 

Judy Hop, iepurașul polițist din Zootropolis, preia un caz important, în care va face echipă cu vulpoiul Nick Wilde. Vor reuși cei doi parteneri să dezlege misterul mamiferelor dispărute, pentru a readuce liniștea în orașul unde „oricine poate fi orice”?

Garda felină
 

Când descoperă că a moștenit Răgetul Străbunilor, viața lui Kion, fiul regelui Simba, se schimbă pe neașteptate. Aflând că a fost sortit să reînvie vechea Gardă felină, apărătoarea Ținutului Leilor și protectoarea marelui cerc al vieții, tânărul leu are misiunea de a alege cei mai buni membri ai noii gărzi. Cu ajutorul prietenilor săi — bursucul Bunga, hipopotamul Beshte, ghepardul Fuli, bâtlanul Ono — Kion învață să devină un lider adevărat.

Vaiana
 

Tânăra Vaiana, o navigatoare înnăscută, pornește în căutarea unei insule legendare din Oceania, în speranța că își va putea salva familia și casa de la pieire. Călătoria i-l va scoate în cale pe semizeul Maui, care o va ajuta să traverseze oceanul dezlănțuit, într-o extraordinară aventură plină de experiențe neobișnuite.